Hvad er Kongeåkroen

På vores kro kan du holde dine fester/selskaber op til 150 kuverter, og hvis du vil holde festen hjemme kommer vi gerne med maden til dig. En torsdag hver måned kan du få stegt flæsk med persillesovs og vores kro syltede rødbeder. Du har også mulighed for at overnatte på et af vores dejlige kro værelser, eksempelvis ved et romantisk weekendophold.

Når du holder et selskab hos os, får du en sanselig og festlig dag, uden bekymringer. Vi tager hånd om dine gæster som var det vores egne.

Hos os får du altid en unik madoplevelse. Vores mad bliver tilberedt fra bunden af sæsonens råvarer. Vores menuer bliver skabt ud fra en tanke på det klassiske, hvor vi tilfører et personligt præg og en kreativ anretning, der gør maden til vores egen. Der er altid mad nok på tallerkenen, så du bliver mæt. Vi har intet fast menukort i restauranten, men har i nogle ønsker, vil vi gøre vores bedste for at efterkomme dem, hvis bare vi kan få tid, til at få varerne hjem, så de er friske og vi kan tilberede dem, så vi synes det er lækkert. Ring gerne og forhør.

Vi har indrettet kroen som en moderne og samtidig nostalgisk landevejskro, som bare skal opleves. Hos os finder du smil, historie og hjemlig hygge i rolige, naturskønne omgivelser, hvor Kongeåen løber i vores idylliske baghave. Et ophold hos os giver mulighed for, at du kan nyde et par oplevelsesrige dage, væk fra hverdagen.

Vi har knyttet en butik/webshop til kroen Vinogkokken.dk – så du har mulighed for at købe oplevelserne med hjem til dig. I webshoppen tilbyder vi vine af højeste kvalitet og produkter fra restaurationsbranchen, der ikke fås i de lokale butikker. Alle varer på vinogkokken.dk indgår i kroens sortiment. Du finder webshoppen på vinogkokken.dk. Og under dit ophold vil der være mulighed for at se vores butik.

Vi stræber efter, at ethvert besøg hos os skal give vores gæster en uforglemmelig og unik oplevelse, der giver lyst til at besøge os igen.