Presse

cog

Dansk Slager Parade på Kongeåkroen var en kæmpe succes

Det var noget af en nostalgisk rejse, da Dansk Slager Parade 2015 den 31. januar kl. 18.00 var kommet til Kongeåkroen.

Her kom vi på en rejse tilbage i tiden med blandt andre Keld og Hilda, der kunne opleves til Dansk Slager Parade for sidste gang, da parret har besluttet efter mange travle år i showbizz at stoppe med at være på tour med Dansk Slager Parade.

Den festlige syng-med-aften byder også på andre sang- og musikperler fra dansktoppen, med en Peter Vest, mest kendt for Veras Vinterven.

Kristian Rusbjerg, de største harmonikatræffere herhjemme og Klaus Strand-Holm fra Klaus & Servants, kendt med Bank tre gange, Herstedvester m.fl.

Men allerede under middagen, fik TurtelDuoen (Karine Pjengaard Jensen & Michael Jensen) samt Poul Erik Hansen (kendt fra Pylle & Mik) skabt en fest og en stemning, allerede inden selve showet var dansegulvet for lille.

Jeg fik personligt en klump i halsen, da jeg så TurtelDuoen + Pylle på scenen igen, som virkelig fik sat stemningen vejret og tryllebandt publikum med deres dejlige melodier, de fik hurtigt fyldt dansegulvet med glade mennesker (allerede under spisningen)..

Klokken 21.00 var det en yderst veloplagt Keld Heick, der sammen med sin hustru Hilda åbnede selve showet med kæmpe bifald fra publikum, der hyldede dem som hele Danmarks dansktop-par.

Peter Vest som er en rigtig ”Grand old man” i den danske folkemusik og country, optrådte sammen med den dygtige professionelle harmonika-spiller, Kristian Rusbjerg.

Også den charmerende Dario Campeotto, som her den 1. februar kunne fejre sin 76 år fødselsdag, gik på scenen og sang nogle af de ’gamle’ slagere og evergreens, som fik publikum op af stolene.

Det hele blev bakket op af en af landets populæreste dansebands igennem tiderne Klaus & Servants trio, der optrådte med både egne hits og andre populære dansktop sange i forbindelse med showet.

Klokken 22.30 gik TurtelDuoen igen på scenen med aftenens sidste underholdning, og på trods for at publikum har været på i næsten fem timer, blev dansegulvet igen fyldt til randen.

Stemningen var hele aftenen i top, og det succesfulde arrangement vidner om, at dansktopmusikken lever i bedste velgående.

Publikums reaktion var ikke til at tage fejl af.

Tak til Kongeåkroen. Alt var bare i top… opdækningen, maden og den venlige og imødekommende betjening, der sprang på det mindste vink, så ingen ros kan blive for stor.

Med venlig hilsen Kurt Terkelsen

 

Se den orginale med billeder ved at klikke her.

 

 

Brev_300px

 

 

Kongeaakroen_EB_Karen_300px

 

 

 

10403191_10203755165867666_14388094390815389_n

 

 

PRESSE 2013 KLIK HER